Sabtu, 10 Mei 2014

Diploma Pengurusan Perpustakaan..nota dari senior..

Assalamualaikum semua pembaca setia ku ..(krik krik)
hehe da lame x update blog...sebuk memanjang sejak sambung belajar ni hah dekat UiTM KEDAH...
aq amek kos Diploma Pengurusan Perpustakaan atau nama popularnya dipanggil Library Science..


ni gambar gua dengan beberapa budak kelas..tangkap pkai iphone tu
ape lagi menyebuk la masuk untung2 die upload kt fb..hehe

kalau korang nak tahu kos aq ni kos baru..kitorang adalah batch pertama yang di amek untuk intake kedua UiTM sesi 2013/2014 ....so kire kitorang ni akan jadi super duper senior la nnti hehehe..

so nasihat aq kepade sape2 yg berminat nak amek kos ni..kene banyakkan mkn kismis sbb kos ni sume kene hafal...xde math seratus peratus In Sha Allah...hehe..lau otak korang xkuat menghafal aq nasihatkan korg takyah la amek kos ni ye...

korang juga kene berlatih berjage malam dari sekarang kerana kos ni bnyk la jgk assignment yg nk kene buat so kene pndai urus mase...kalau x...xkemane la jwbnye kan..kitorang pernah xtido sampai subuh sebab nk siapkan assignment...hah mesti korg takot bile dgr kan..huhu..lagi satu xboleh malas2 and jngn ikot kawan2 yg malas kalau tidak mmng susah la nk skor dlm pekse nnti..


ni budak2 batch pertama diploma pengurusan perpustakaan...sume hensem-
hensem ngan cntek2 taw..hehe

so kepade sape2 yg mmng berminat nk amek kos ni aku ucapkan selamat berjaye and jangan berputus asa di tengah jalan ok.. :-) xde bende yg senang kt dunie ni..ingt pesan aq tu...


bergambar mase dkt kem untuk sem 1 diploma pengurusan perpustakaan & pengurusan
maklumat di sedim,kedah...dkt papan tanda pun jdi la hehe..peace yo !!






1 ulasan: